stijlvolle vintage hobby motorfiets garage. workshop - hgarage stockfoto's en -beelden

Onze autogarage in Nederland is dé plek waar alle soorten auto’s kunnen worden onderhouden. Wij zorgen voor Renault, Citroën, Peugeot, Fiat, Ford, Vauxhall en nog veel meer. Wij zijn het enige geautoriseerde servicestation in Nederland. Ons preventief onderhoudsprogramma zal niet alleen uw auto beschermen, maar u ook geld besparen. We lossen allerlei problemen in uw auto op, van batterijvervanging, enuling, motorrestauratie, airconditioningreparatie tot het annuleren van het ticket voor de verloren verbinding met de satellietnavigatie. Ook bij problemen door tijdgebrek helpen wij u verder. Ook heeft u het recht om uw airconditioningsysteem te laten controleren. Eveneens herstellen wij de voorruit in de originele staat.

We accepteren alleen contant geld, dus bankcheques worden ook geaccepteerd. De eerste stap is het plannen van uw afspraak. De timing van de benoeming wordt bepaald door het bedrijf. Na de geplande aankomsttijd wordt u gevraagd een handmatig gegevensblad te ondertekenen. Hiermee logt u in op onze database, zodat u bij opnieuw problemen met uw auto contact kunt opnemen met de garage. U kunt ook de tijd plannen, aangezien de garage 24 uur per dag 7 dagen per week open is, zodat u uw auto op elk gewenst moment bij hen kunt registreren.

Daarnaast kunnen onze Amerikaanse autotransport specialisten u ook helpen met gratis offertes en schattingen. De offertes en schattingen zullen u ook helpen om het juiste bedrijf te kiezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste deal krijgt. De garage geeft u gratis offertes voor het verzenden van auto’s en verschillende Amerikanen. Sommige van onze klanten hebben een prijs opgegeven van slechts $ 600. Nu hangt het allemaal af van de afstand die moet worden afgelegd. Als het maar een kleine afstand is, rekenen ze je maar een kleine prijs.

U kunt uw auto verzenden, zelfs als het een klassieker of antiek is. Er zullen aanhangers zijn die u helpen bij het laden en lossen van uw auto. U kunt mogelijk ook kiezen voor een gesloten of open verzendmodus. Als u uw auto snel wilt verzenden, is open verzending de beste optie. De meegeleverde verzending zal duurder zijn, maar als de kans op schade aan uw auto niet zo groot is, kan dit uw beste optie zijn. Wanneer u uw autozending in Nederland plant, is Nederland een veilige plaats om uw zending te doen. We hebben tal van autoverhuur ophaal- en terugbrengdiensten in Nederland. Deze pick-ups en drop-offs kunnen al vanaf een uur van de Nederlandse hoofdstad plaatsvinden. Houd er rekening mee dat andere landen extra kosten in rekening brengen wanneer u uw auto naar het buitenland verzendt, dus waarom zou u niet geld besparen terwijl u risico’s neemt?

Hoe kunt u geld besparen op uw auto?